we zijn open vanaf 08:30

Meer kleuren dan de regenboog

Kunt u net die ene favoriete kleur verf niet vinden? Geen zorgen. Bij Decokay S&O in Dronten kunnen ruim 50.000 unieke kleuren verf speciaal voor u worden gemengd.

Naast het uitstekende huismerk van Decokay S&O in Dronten vindt u bij ons tevens binnenverf en buitenverf van alle topmerken, zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol, Flexa en Histor.

Kleuren meten
Heeft u ergens een mooie kleur gezien? Neem een voorbeeld mee naar één van de vestigingen van Decokay S&O in Dronten, zodat onze computergestuurde verfmengmachines de kleur kunnen ‘opmeten’ en vervolgens de gewenste hoeveelheid voor u mengen. Gewoon terwijl u wacht!

Pallet van Van gogh
Kleur keuze
Mengmachine

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay S&O in Dronten ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay S&O in Dronten houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay S&O in Dronten maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur .

Bij Decokay S&O in Dronten vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.