we zijn open vanaf 08:30

Tot op de centimeter nauwkeurig

Gaat u over tot de aanschaf van, bijvoorbeeld, nieuwe gordijnen of (buiten)zonwering? Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen. Zo weet u zeker dat bestelde artikelen precies op maat worden geleverd.

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay S&O in Dronten ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay S&O in Dronten houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay S&O in Dronten maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur .

Bij Decokay S&O in Dronten vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.